Avernakø Forsamlingshus

 

Avernakø Forsamlingshus er øens naturlige samlingspunkt, når der skal holdes fest. Huset er opdelt i en lille og en stor sal og er godkendt til i alt 125 personer, dog vil 100 personer være mere passende, såfremt der også skal være levende musik.

Huset er fra 1949 og bliver løbende forbedret, afhængig af hvilken mulighed, vi har for at få tilskud, og hvor mange udlejninger vi har. Vi har fået et helt nyt køkken, nye vinduer, nye toiletter og huset er blevet renoveret indvendigt.

Da vi gerne vil udleje huset noget mere, vil vi gerne anbefale huset til netop jeres fest, hvad enten det er til en ungdomsfest, 
eller det er til det mere modne publikum. Der er også muligt at leje det til skoler, institutioner og andre foreninger, som ønsker billige overnatningsmuligheder.

Udlejningsprisen er rørende billig - 1500 kr., som dækker fra eftermiddagen før og til middag dagen efter, så man har mulighed for at sætte borde og stole m.m. op, dagen før festen, og om formiddagen dagen efter, at nyde morgenmaden sammen med gæsterne, inden afrejsen. Såfremt man ønsker det, er der også mulighed for at betale for rengøring af huset, så man kan bruge mere tid på sine gæster.

Der er gode overnatningsmuligheder for dine gæster her på øen. Der er både ferielejligheder samt sommerhuse, som kan lejes til fornuftige priser.

 

Der er også mulighed for at slå telte op ved lystbådehavnen, som kun ligger en god km. fra forsamlingshuset. 

Udlejningen forestås af Flemming Christensen
som kan træffes på tlf. 2678 7470


Med venlig hilsen,
Bestyrelsen.